Fekvenyomó Világbajnokságra készül a Marvel Team

Litvániában rendezik meg idén a Fekvenyomó Világbajnokságot .

Szabó Lili,Cserna Petra,Balog Nátán és Cserna János képviseli hazánkat és egyesületünk a rangos nemzetközi eseményen .

Szabó Lili:

A május végen Litvániában megrendezésre kerülő fekvenyomó világbajnokság egy nagy kihívás számomra, melyen minél jobban szeretnék szerepelni. Ennek érdekében a felkészülést már télen elkezdtem. Erősítő és komplett edzéseket végeztem. Februárban részt vettem egy RAW országos versenyen, mely egy előzetes erőfelmérés volt számomra. Ezt követően edzéseimbe már heti 1 alkalommal beiktattam a ruhás edzéseket, melyek során technikámat fejlesztem. A világbajnokságon legalább olyan eredményt várok, mint tavaly, tehát minimum 3. helyezést, de mindent megteszek annak érdekében, hogy a dobogó előkelőbb fokára tudjak állni.

Cserna Petra:

A fekvenyomás versenyszerűen még csak fél éve az életem része, így nagy motiváció számomra, hogy részt vehetek egy világ szintű versenyen. Nem lesz könnyű feladat nálam sokkal tapasztaltabb sportolókkal fel venni a versenyt, de kihívásként tekintek erre, és tudatosan készülök, hogy minél jobb eredményt érhessek el, főként magamhoz képest. Mindenképp küzdeni fogok a bronz éremért, de ha nem kerülök fel a dobogóra akkor sem leszek csalódott, hiszen már az is nagy öröm számomra, hogy részt vehetek egy világbajnokságon.

Balog Nátán:

A második világbajnokságomra készülni könnyebb és nehezebb feladat is egyben. Könnyebb, mert az előző vb-n szerzett tapasztalataimat beépítem a felkészülésembe, tanultam hibáimból. Az azóta eltelt időben tudatosan fejlesztem a technikám, edzésem, melyek hatására sokat erősödtem. Úgy érzem most mentálisan is jobban felkészült vagyok hiszen már tudom mi vár rám és hiszem, hogy mindent megteszek a sikeres szereplésért. Nehezebb, mert nagyon erős mezőnyben kell helyt állnom és most célom mindenféleképpen a dobogóra állni.